maanantai 18. kesäkuuta 2012

Minä ja Thierry

“En tiedä mitään muuta niin masentavaa kuin Danny show tiellä Kälviän”
- Freukkarit - 

Minä tiedän ja se on Jukolan seuraaminen kohtisohvalta.

Kesän kohokohta, Jukolan viesti, on jälleen kerran juostu. Itselleni viesti oli tänän vuonna erityisen rankka, koska osallistuin jokaiselle osuudelle. Valmistelut suoritin pieteetillä. Juomarasti ja samalla myös mallasrasti oli sohvalla käden ulottuvilla. Veden ja urheilujuoman sijasta valikoimaan kuuluivat olut ja punaviini. Malbec -rypäle tuntuisi soveltuvan erinomaisesti suunnistuksen seuraamiseen, suosittelen! Telttaa en jaksanut virittää pihalle, mutta juhlan kunniaksi heitin kirkuvan punaisen makuupussin tuulettumaan pyykkitelineelle. Proteiinit imeskelin Kabanossista. Kolmannen osuuden alkaessa kaivoin esiin otsalampun ja yritin tuijottaa se päässä televisiota => En suosittele, televisio heijastaa valon takaisin pahemmin kuin peitteinen maasto. Onneksi ei ole seinänaapureita, koska meteli oli suuri kun Halden:n 4. osuuden viestinviejä pummasi lahjakkaasti. Hyvä Suomi! Vielä kun saataisiin Kaakkois-Suomen ylpeys Vehkalahden Veikot kärkikamppailuun mukaan ja sieltähän ne pönkivät kohti kärkeä.

Kyllä oli yhtä tuskaa seurata viesti kotoa käsin. Niin paljon mieluummin olisin ollut vaihtopuomilla tärisemässä. Jussi Eskolan selostuksia ja Pekka Nikulainen kommentointia oli tosin ilo kuunnella.

Etelä-Karjalaisista suunnistusvaltikkaa Jukola tulosten perusteella heiluttaa SK Vuoksi.

114. SK Vuoksi
130. Lappeen Riento
175. Joutsenon Kullervo
358. Luumäen Rasti
375: Raja-Karjalan Suunnistajat

Legendaarinen Inkeroisten Terho joutui valitettavasti keskeyttämään. Suunnistuksellinen esikuva, Forman Pauli, veti oman osuutensa hienosti. Oma seura OK77 oli sijalla 129 ja piesten näin Lappeen Riennon.Go OK77!. Kiitos OK:lle kun oikein henkilökohtaisesti lähestyitte ja kysyitte mahdollisuuttani osallistua! Ensi vuonna sitten ja ihan varmasti!

Miten tästä eteenpäin? Suunnistuskausi jää väistämättä vajaaksi, siellä on Jukolan mentävä aukko. Jalka kesti eilen varovaista lenkkeily älyttömässä vesisateessa, ennen Juhannusta voisin yrittää varovaisesti osallistua kuntorasteille. Se on selvää, että loppukaudeksi on saatava yksi kilpailu alle. Vaihtoehtoina: Riennon Rinkelirastit, RaKaS:n SM pitkät ja Inkeroisten Terho yö-skabat. Niin ja onhan siellä vielä Raatojuoksu syksyllä. Pitänee katsoa miten kilpailut ajoittuvat muihin kesäaktivitteeteihin nähden.

Makasikohan myös Thierry G kotisohvalla brenkkua juoden. Thierryhän on vähän niin kuin minun kaveri, koska me molemmat suunnistamme ja molemmilta jäi Jukola väliin. Thierry, tuutko mun facebook kaveriksi? Ainiin, en ole itsekään facebookissa...

Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja lenkkipolulle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti